EOC Voortvarend Verzekerd

Pleziervaart verzekering met complete dekking en scherpe premie

Motorjacht

Motorjacht

Bent u trots op uw motorjacht en wilt u er onbezorgd van genieten? Kies dan net als ruim tienduizend andere watersporters voor een bootverzekering van EOC.

Meer informatie Offerte aanvragen

Sloep

Sloep

Wilt u een pleziervaartverzekering voor uw sloep waarbij u zeker weet dat u snel en eerlijk geholpen wordt? Kies dan voor een verzekering van EOC!

Meer informatie Offerte aanvragen

Zeiljacht

Zeiljacht

U bent zuinig op uw zeiljacht, maar weet dat de kans bestaat dat u te maken krijgt met pech of een aanvaring. Dan is het prettig om te weten dat u bij EOC verzekerd bent. 

Meer informatie Offerte aanvragen

Ex beroepsvaart motorschip

Ex-beroepsvaart motorschip

U heeft ervoor gekozen om te recreëren in een schip met historie, hier wilt u zorgeloos van genieten. Een scheepsverzekering van EOC is daarbij de beste keus.

Meer informatie Offerte aanvragen

Ex beroepsvaart zeilend

Ex-beroepsvaart zeilend

U heeft ongetwijfeld veel uren gestoken in het onderhoud van uw voormalig zeilend beroepsvaartuig. Dan wilt u toch ook de beste verzekering? Kies voor EOC!

Meer informatie Offerte aanvragen

Recreatie sleepboot

Recreatie sleepboot

Zoekt u een specialistische verzekering op maat voor uw recreatief gebruikte sleepboot? Bij EOC is uw recreatie sleepboot uitstekend verzekerd.

Meer informatie Offerte aanvragen

Bent u trots op uw pleziervaartuig en wilt u er onbezorgd van kunnen genieten? Kies dan voor een pleziervaart verzekering van EOC. Net als ruim tienduizend andere watersporters voor u.

Pleziervaartuigen verzekeren bij EOC

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe zuinig u ook bent op uw jacht of sloep, het is altijd verstandig om uw pleziervaartuig te verzekeren. Mocht u dan te maken krijgt met pech, diefstal of een aanvaring, dan weet u dat u snel en slagvaardig geholpen wordt. EOC is een echte onderlinge verzekeraar en heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat u bij ons de laagste premie betaalt. Sluit daarom snel een pleziervaart verzekering af bij EOC voor uw motorjacht, sloep of zeiljacht.

Verzekeringen voor voormalige beroepsvaartuigen

Heeft u een oude sleepboot of motorschip omgebouwd voor recreatief gebruik? Ook deze pleziervaartuigen kan EOC voor u verzekeren. Wij zijn al 180 jaar dé specialist voor zowel de pleziervaart als de beroepsvaart. Onze eigen experts hebben ook ervaring met dit soort ex-beroepsvaartuigen.

Voordelen pleziervaart verzekeringen van EOC

  • Dé onderlinge specialist in scheepverzekeringen sinds 1837;
  • Pleziervaartuigverzekering met complete dekking en scherpe premies;
  • Snel weer genieten van uw tijd op het water door slagvaardige schadeafhandeling.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze pleziervaart verzekeringen: 088-6699545, of maak online een afspraak.
U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen: pleziervaart@eoc.nl.

Officieel partner

NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media