Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Maak uw boot slim en connected, nu met EOC korting!

Een kostbaar bezit als uw vaartuig laat u niet graag uit het zicht. Zelfs aangemeerd in een haven kan er van alles misgaan zonder dat u het meteen merkt. Zou het niet mooi zijn om van een afstand een oogje in het zeil te kunnen houden?

‘Altijd en overal verbonden met uw boot’, dat is wat de ConnectedBoat app biedt. Deze innovatieve applicatie maakt gebruik van verschillende sensoren in uw schip om voor u in de gaten te houden wat er aan boord gebeurt:

  • Waar is uw boot en bent u afgedreven terwijl u sliep?
  • Wat is de accustatus?
  • Breekt er iemand in?
  • Is er een te hoog waterpeil?


Veiligheid en zekerheid

In deze en vele andere situaties krijgt u een melding, zodat u direct kunt ingrijpen. Gebruikersvriendelijk is het ook. Zo kunt u zelf gebieden markeren op uw route waar u graag een melding wilt krijgen zodra ze benaderd of verlaten worden.

ConnectedBoat heeft daarnaast nog meer te bieden: wat dacht u van het op afstand in- of uitschakelen van de verlichting of airconditioning? En als u op reis gaat, kan uw familie via de app zelfs meegenieten.

Kijk op de website van ConnectedBoat voor alle mogelijkheden van het systeem. Let op: wilt u gebruik maken van de kortingscode, klik dan op de button onderaan deze pagina.

Met korting via EOC

Of u nu een zeilliefhebber, watersporter of beroepsvaarder bent, ConnectedBoat biedt de rust en het comfort van controle over uw vaartuig via smartphone, tablet of computer. Omdat wij bij EOC zelf enthousiast zijn over deze technologie, hebben wij geregeld dat u als verzekerde van EOC 10% korting krijgt bij de aanschaf ervan. Daarnaast ontvangt u van ons 3 extra gratis maanden voor uw abonnement (bovenop het eerste gratis jaar).

Vul daarvoor in het bestelproces als kortingscode CB21EOC in. Makkelijk geregeld, toch?

Bestellen