Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Motorbootverzekering afsluiten?

Uw motorboot is een kostbaar bezit – maar ook kwetsbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de schade kan dan flink in de papieren lopen! Ontdek de motorbootverzekering van EOC, waarmee u zorgeloos door blijft varen.

Gaat er iets mis, dan is uw eerste wens om ontzorgd te worden. Wie regelt de rompslomp? Dat doen wij voor u, met ons team van ervaren specialisten. Bij schade, een ongeval of diefstal grijpen wij direct in. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u onbekommerd verder kunt.

Het water op!

Motorboten zijn er in alle vormen en maten. De wensen van motorbooteigenaren zijn even divers: van sportief de golven bedwingen of jezelf in het zweet werken om zeilen te trimmen, tot heerlijk ontspannen natuurschoon opzoeken of samen met familie het glas heffen in het kanaal in de stad.

Wat u ook doet met uw motorboot, EOC is er voor u. Wij delen als onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk als geen ander uw liefde voor het varen. 

Schade of diefstal is zo gebeurd

Wat wij ook weten zijn de risico’s die aan een motorboot kleven.

Zo komt inbraak helaas vaak voor, met name op de momenten dat uw motorboot in de haven ligt of aangemeerd is. Dat is pijnlijk, want u bent dan niet in de buurt. Om het gevaar te helpen beperken, bieden wij daarom bij onze motorbootverzekering ook een flinke korting aan op alle beveiligingsapparatuur van watersportbeveiliging.com.

Diefstal is één ding, tegen het weer kunt u zich vaak moeilijker bewapenen. Stormschade komt steeds vaker voor, als gevolg van klimaatverandering. Ruiger weer betekent meer schade én lastiger varen. Deuken en krassen na een aanvaring zien wij dan ook veel langskomen.

Om al deze redenen is een verzekering bij ons een verstandige keuze.

Bereken zelf online de kosten

EOC maakt het u graag makkelijk. Met onze online tool berekent u zelf de premie, waarna de offerte met een klik is aangevraagd. Eenvoudig geregeld en mooi transparant.

Bij de aanvraag is het belangrijk dat u ons wat kunt vertellen over uw motorboot. Welk merk, hoe groot, het bouwjaar, uw vaargebied en natuurlijk de te verzekeren som. Heeft u dat bij de hand, dan kunnen wij meteen de kosten voor uw bootverzekering bij EOC berekenen.

Vergeet echter niet de extraatjes! Heeft u een trailer, wilt u uw inboedel verzekeren of denkt u dat rechtsbijstand verstandig is? Vink de gewenste opties aan en u kunt weer met een gerust hart het water op.

Bereken direct uw premie


Of, als u eerst nog een verzekeringsvraag heeft of iets wilt bespreken over uw jacht: onze EOC klantenservice staat voor u klaar. Bel ons op 088 – 6699545 of mail naar pleziervaart@eoc.nl.

Direct uw premie berekenen

Verzeker uzelf van een optimale dekking, perfecte service en een eerlijke premie. Door een verzekeraar zonder winstoogmerk. Bereken uw premie in enkele minuten!

Bereken uw premie

Waarom uw motorboot verzekeren bij EOC?

De voordelen op een rij!

  • Gratis collectieve ongevallendekking (alleen mogelijk als er geen sprake is van verhuur of andere vorm van zakelijk gebruik)
  • Inboedel gratis meeverzekerd (tot max. 20% van de waarde van uw boot)
  • Uitkering van de verzekerde som bij totaalverlies
  • Eerlijke premie: EOC heeft geen winstoogmerk
  • 10% korting op de spullen die u koopt om uw boot te beveiligen via watersportbeveiliging.com
  • 10% korting op alle vaarcursussen bij vaarplezier.nl
  • Wij doen daarnaast veel aan preventie, door keuringen aan te bieden en advies te geven over bijvoorbeeld het winterklaar maken van uw boot