Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Verzeker uw boot bij EOC

Uw boot is een kostbaar bezit – maar ook kwetsbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de schade kan dan flink in de papieren lopen! Ontdek de bootverzekeringen van EOC, waarmee u zorgeloos door blijft varen.

Onze Nederlandse meren en rivieren zijn een lust om te zien en beleven. De één zoekt er sportiviteit (hijs de zeilen en trotseer de golven), de ander ontspanning (muisstil door de natuur glijden) of juist gezelligheid (met vrienden borrelen aan boord). En dat is nog buiten de beroepsvaart gerekend!

Vingers kruisen of verzekeren?

Wat u ook doet op het water, een bootverzekering is een slimme zet. Zo zien wij dat het veranderende klimaat steeds meer stormschade veroorzaakt. Slechter weer, hardere wind. In de winter is een beetje vorst al genoeg om de afsluiters te bevriezen en laten knappen, waarna uw boot geheid naar beneden gaat.

Het weer is daarnaast niet de enige boosdoener die schade kan aanrichten. Een stuurmansfoutje is minstens zo pijnlijk. Denk aan de deuken en krassen die je oploopt bij een aanvaring met een ander schip, of vastlopen op een zandbank. Wij zien het regelmatig langskomen! Maar misschien het allervervelendste is nog wel diefstal, vanwege de machteloosheid die je na een inbraak voelt.

Sluit daarom een verzekering voor uw boot af, dan dekt u zich in tegen de schade én kunt u zorgeloos genieten op het water – wij nemen u alle rompslomp uit handen.

Bereken zelf online de kosten

EOC maakt het u graag makkelijk. Met onze online tool berekent u zelf de premie, waarna de offerte met een klik is aangevraagd. Eenvoudig geregeld en mooi transparant.

Bij de aanvraag is het belangrijk dat u ons wat kunt vertellen over uw boot. Welk merk, hoe groot, het bouwjaar, uw vaargebied en natuurlijk de te verzekeren som. Heeft u dat bij de hand, dan kunnen wij meteen de kosten voor uw bootverzekering bij EOC berekenen.

Vergeet echter niet de extraatjes! Heeft u een trailer, wilt u uw inboedel verzekeren of denkt u dat rechtsbijstand verstandig is? Vink de gewenste opties aan en u kunt weer met een gerust hart het water op.

Bereken direct uw premie


Of, als u eerst nog een verzekeringsvraag heeft of iets wilt bespreken over uw boot: onze EOC klantenservice staat voor u klaar. Bel ons op 088 – 6699545 of mail naar pleziervaart@eoc.nl.

Direct uw premie berekenen

Verzeker uzelf van een optimale dekking, perfecte service en een eerlijke premie. Door een verzekeraar zonder winstoogmerk. Bereken uw premie in enkele minuten!

Bereken uw premie

Waarom een bootverzekering bij EOC?

De voordelen op een rij!

  • Gratis collectieve ongevallendekking (alleen mogelijk als er geen sprake is van verhuur of andere vorm van zakelijk gebruik)
  • Inboedel gratis meeverzekerd (tot max. 20% van de waarde van uw boot)
  • Uitkering van de verzekerde som bij totaalverlies
  • Eerlijke premie: EOC heeft geen winstoogmerk
  • 10% korting op de spullen die u koopt om uw boot te beveiligen via watersportbeveiliging.com
  • 10% korting op alle vaarcursussen bij vaarplezier.nl
  • Wij doen daarnaast veel aan preventie, door keuringen aan te bieden en advies te geven over bijvoorbeeld het winterklaar maken van uw boot