Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Op zoek naar een sloepverzekering?

Ankers los en kies het ruime sop: even helemaal ontkoppelen van uw drukke leven. Samen met vrienden of familie een glaasje drinken in de sloep. Een picknick op het water. Dat is het echte genieten.

Het bijzondere van een sloep is dat zodra u aan boord stapt, u zich even het middelpunt van de wereld waant. Laat niets dat gevoel wegnemen: ontdek daarom de gunstige en complete sloepverzekering van EOC.

Uw sloep is een gewilde prooi voor dieven

Het grootste risico voor sloepeigenaren is diefstal. Uw vaartuig valt in het duurdere segment, is vaak luxe uitgevoerd en zelfs de tentzeil en kussens vormen al een mooie buit voor een inbreker. Dat er iemand met uw héle sloep vandoor gaat, wanneer die bijvoorbeeld op de trailer staat – daar moet u al helemaal niet aan denken.

Voorkomen is beter dan genezen: daarom investeren wij bij EOC ook sterk in preventie. Maar mocht het toch gebeuren dat er iets wordt gestolen, dan springen wij u direct te hulp. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts en nemen u alle rompslomp en zorgen uit handen.

Dit geldt uiteraard óók voor andere schades naast diefstal. Of het nu een aanvaring is of stormschade; met EOC blijft u onbezorgd genieten van uw kostbare sloep.

Bereken zelf online de kosten

EOC maakt het u graag makkelijk. Met onze online tool berekent u zelf de premie, waarna de offerte met een klik is aangevraagd. Eenvoudig geregeld en mooi transparant.

Bij de aanvraag is het belangrijk dat u ons wat kunt vertellen over uw sloep. Welk merk, hoe groot, het bouwjaar, uw vaargebied en natuurlijk de te verzekeren som. Heeft u dat bij de hand, dan kunnen wij meteen de kosten voor uw sloepverzekering bij EOC berekenen.

Vergeet echter niet de extraatjes! Heeft u een trailer, wilt u uw inboedel verzekeren of denkt u dat rechtsbijstand verstandig is? Vink de gewenste opties aan en u kunt weer met een gerust hart het water op.

Bereken direct uw premie


Of, als u eerst nog een verzekeringsvraag heeft of iets wilt bespreken over uw sloep: onze EOC klantenservice staat voor u klaar. Bel ons op 088 – 6699545 of mail naar pleziervaart@eoc.nl.

Direct uw premie berekenen

Verzeker uzelf van een optimale dekking, perfecte service en een eerlijke premie. Door een verzekeraar zonder winstoogmerk. Bereken uw premie in enkele minuten!

Bereken uw premie

Waarom een sloepverzekering bij EOC?

De voordelen op een rij!

  • Gratis collectieve ongevallendekking (alleen mogelijk als er geen sprake is van verhuur of andere vorm van zakelijk gebruik)
  • Inboedel gratis meeverzekerd (tot max. 20% van de waarde van uw boot)
  • Uitkering van de verzekerde som bij totaalverlies
  • Eerlijke premie: EOC heeft geen winstoogmerk
  • 10% korting op de spullen die u koopt om uw sloep te beveiligen via watersportbeveiliging.com
  • 10% korting op alle vaarcursussen bij vaarplezier.nl
  • Wij doen daarnaast veel aan preventie, door keuringen aan te bieden en advies te geven over bijvoorbeeld het winterklaar maken van uw sloep