Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Verzeker uw speedboot of speedcruiser bij EOC

Een snelle motorboot hebben betekent hard gaan. Het water is een parkoers, een racetrack van golven om te bedwingen. Geen grotere kick dan snelheid – maar dat brengt ook risico’s met zich mee.

Aanvaring

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat geldt dubbel en dwars bij hoge snelheden. Wat wij bij EOC zien is dat het niet eens gaat om aanvaringen met andere boten: het ligt eerder aan de troep die in het water drijft. Als u met 50 of 60 kilometer per uur tegen een stuk hout knalt, levert dat flinke schade op die dieper gaat dan het lakwerk. Maar het kan net zo goed een stuk plastic zijn dat verstrikt raakt in de schroef.

Uw snelle motorboot is een gewilde prooi voor dieven

Verreweg de meeste claims vallen echter in de categorie diefstal. U wilt er waarschijnlijk liever niet bij stilstaan wat het zou betekenen als uw snelle motorboot wordt gestolen. Uw kostbare bezit staat eventjes in de loods en wordt met trailer en al meegenomen. Of iemand gaat ermee vandoor terwijl u uw snelle motorboot met een goedgekeurd slot heeft vastgemaakt aan de wal of steiger. Dat is niet alleen frustrerend, het betekent ook een financiële aderlating en een hoop ongewenst regelwerk.

Verzeker uzelf bij EOC!

Om al deze redenen is een verzekering bij EOC een verstandige keuze. Wij bieden uitstekende voorwaarden én topservice van een team van experts. Ons enige doel is u te ontzorgen. Wanneer er iets gebeurt, nemen wij u direct de rompslomp uit handen. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat u meteen weer het water op kunt.

Voorkomen is natuurlijk veel beter dan genezen, dus EOC zet flink in op preventie. Met informatie over onderhoud en beveiliging op ons online platform, op de website van het KIWA vindt u informatie over hoe u diefstal van uw snelle motorboot kan voorkomen.

Preventie, goede sloten, goede verzekering: daarmee gunt u uw snelle motorboot (en uzelf) de grootste zekerheid.

Bereken zelf online de kosten

EOC maakt het u graag makkelijk. Met onze online tool berekent u zelf de premie, waarna de offerte met een klik is aangevraagd. Eenvoudig geregeld en mooi transparant.
 
Bij de aanvraag is het belangrijk dat u ons wat kunt vertellen over uw speedboot of speedcruiser. Welk merk, hoe groot, het bouwjaar, het vermogen, uw vaargebied en natuurlijk de te verzekeren som. Heeft u dat bij de hand, dan kunnen wij meteen de kosten voor uw verzekering bij EOC berekenen.
 
Vergeet echter niet de extraatjes! Heeft u een trailer, wilt u uw inboedel verzekeren of denkt u dat rechtsbijstand verstandig is? Vink de gewenste opties aan en u kunt weer met een gerust hart het water op.


Of, als u eerst nog een verzekeringsvraag heeft of iets wilt bespreken over uw speedboot: onze EOC klantenservice staat voor u klaar. Bel ons op 088 – 669 95 00 of mail naar info@eoc.nl.

Direct uw premie berekenen

Verzeker uzelf van een optimale dekking, perfecte service en een eerlijke premie. Door een verzekeraar zonder winstoogmerk. Bereken uw premie in enkele minuten!

Bereken direct uw premie

Waarom een verzekering bij EOC?

De voordelen op een rij!

  • Gratis collectieve ongevallendekking (alleen mogelijk als er geen sprake is van verhuur of andere vorm van zakelijk gebruik)
  • Inboedel gratis meeverzekerd (tot max. 20% van de waarde van uw boot)
  • Eerlijke premie: EOC heeft geen winstoogmerk
  • Introductiecursus Vaarregels van € 69,50 voor € 49,50 bij vaarplezier.nl
  • 10% korting op alle overige vaarcursussen bij vaarplezier.nl
  • 15% korting op het reinigen van de dieseltank voor je snelle motorboot bij dieseltank-reiniging.nl
  • Wij doen daarnaast veel aan preventie, door keuringen aan te bieden en advies te geven over bijvoorbeeld het winterklaar maken van uw snelle motorboot