Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Aanmelden Algemene Ledenvergadering 

Op dinsdag 28 mei 2024 houdt EOC haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Als lid van EOC ontvangt u van EOC per e-mail een uitnodiging om zich aan te melden voor deze vergadering. Bent u lid van EOC maar heeft u geen uitnodiging ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.
LEES VERDER>


Postbus EOC komt te vervallen

Post versturen? Onze postbusadressen in zowel Meppel (postbus 333) als in Zwijndrecht (postbus 1062 en postbus 85) komen per 01 januari 2025 te vervallen. Vanaf deze datum mag alle post verzonden worden naar ons kantooradressen.
LEES VERDER>

EOC

Daarom kiest u voor EOC

Wilt u een verzekering afsluiten bij EOC? Dan rekent u op 24/7 bereikbaarheid, vlotte schadeafhandeling en gespecialiseerd advies op maat. Tegen een eerlijke premie!

Meer informatie
EOC

De Varende Vrienden van EOC

De Varende Vrienden van EOC is het platform waar EOC haar deskundigheid op het gebied van keuring, acceptatie, schadebehandeling en schade-expertise deelt.

Bekijk de tips
EOC

Heeft u uw schip bij EOC verzekerd?

Dan is het aantrekkelijk om ook uw andere verzekeringen via EOC Verzekeringsadvies te sluiten. Het gemak van één contactpersoon voor al uw verzekeringen en wel de vertrouwde EOC service.

Lees verder

Direct uw premie berekenen?

EOC biedt u optimale dekking tegen een eerlijke premie: wij hebben immers geen winstoogmerk. Bereken uw premie hier en sluit nog vandaag uw verzekering af.

Bereken uw premie