Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Werken bij EOC

Samen waken wij iedere dag over een behouden vaart van de schippers. Op ons kun je varen!

Wie zijn wij?

EOC is een Onderlinge Scheepsverzekeraar met ankers in de beroepsvaart, pleziervaart, charter- en passagiersvaart en wonen op het water. EOC heeft vestigingen in Meppel en Zwijndrecht waar we met ongeveer 85 collega’s als stabiele, betrouwbare specialist onze leden en verzekerden terzijde staan met onze verzekeringen en deskundig advies.

Kom jij bij ons aan boord?

Heb jij affiniteit met schepen en of varen? Denk dan ook eens aan EOC. Werken bij EOC betekent werken bij een groeiende verzekeraar die gespecialiseerd is in schepen. Wij zijn voortvarend in onze oplossingen. 

Kernwaarden

Wat ons iedere dag weer bindt is de manier waarop we samenwerken en onze cultuur. Om hier invulling aan te geven hebben wij vijf kernwaarden omschreven: vriendelijkheid, behulpzaamheid, genieten, loyaliteit, trouw en eerlijkheid. Dit maakt dat wij dagelijks een fijne onderlinge samenwerking ervaren, waardoor wij onze dienstverlening optimaal kunnen inzetten.

Mooi meegenomen

Naast onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je bij EOC ook maandelijks gebruik maken van de stoelmassages die worden gegeven, hebben wij iedere vrijdagmiddag een borrel en staat er iedere week vers fruit op jou te wachten.

Stages

EOC faciliteert ook in stages. Staat jouw stage vacature er niet bij maar ben je toch enthousiast geworden? Neem dan contact met HR op. 


Hoe is het om te werken bij EOC?

Lees hieronder de ervaringen van EOC medewerkers:

     

Gert
EOC IT
Lees verder >

   

Harro
EOC IT
Lees verder >

  Henrieke
EOC Scheepsverzekeringen
Lees verder >

Waar wij voor staan

  • EOC is verankerd: dankzij een rijke historie
  • EOC is voortvarend: continu alle kennis up-to-date
  • EOC is slagvaardig: 24/7 bereikbaar bij schade

Bedrijfsvideo EOC Scheepsverzekeringen

Contact

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met HR:


 
  Rolinde Timmerman-Tabak
r.timmerman@eoc.nl
088-6699581
 
  Marit Santing
m.santing@eoc.nl
088-6699591