Dé specialist in scheepsverzekeringen
EOC

Corona: alle informatie voor de beroepsvaart op een rijtje

Laatste update: 25-5-2020

Het Corona virus grijpt steeds verder om zich heen en daarmee ook alle informatie over het virus en de gevolgen voor ons dagelijkse leven.

 

We begrijpen dat het voor u als schipper lastig kan zijn om de juiste informatie te vinden en we proberen op deze pagina de belangrijkste informatie voor u samen te brengen. Dit bericht krijgt regelmatig een update dus blijf af en toe terugkomen voor nieuwe informatie.
 

Lees verder
EOC

Daarom kiest u voor EOC

Wilt u een verzekering afsluiten bij EOC? Dan rekent u op 24/7 bereikbaarheid, vlotte schadeafhandeling en gespecialiseerd advies op maat. Tegen een eerlijke premie!

Meer informatie
EOC

De Varende Vrienden van EOC

De Varende Vrienden van EOC is het platform waar EOC haar deskundigheid op het gebied van keuring, acceptatie, schadebehandeling en schade-expertise deelt.

Bekijk de tips
EOC

Heeft u uw schip bij EOC verzekerd?

Dan is het aantrekkelijk om ook uw andere verzekeringen via EOC Verzekeringsadvies te sluiten. Het gemak van één contactpersoon voor al uw verzekeringen en wel de vertrouwde EOC service.

Lees verder

Direct uw premie berekenen?

EOC biedt u optimale dekking tegen een eerlijke premie: wij hebben immers geen winstoogmerk. Bereken uw premie hier en sluit nog vandaag uw verzekering af.

Bereken uw premie