Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Hoe is het om te werken bij EOC?

Hallo, ik ben Gert Vlot, en in werk nu alweer een jaar of zeven bij EOC als ICT-er. De afdeling waar ik werk is dus, je raadt het al, de ICT afdeling. Samen met 6 andere collega’s werk ik aan de ICT systemen van EOC.

Naast de interne systemen voor relatiebeheer, polis beheer, schadeafhandeling en inspecties/controles zijn dat een aantal internet toepassingen, zoals mijn.eoc.nl en het scherm om verzekeringen aan te vragen. Ook het beheer van de telefonie wordt door ons gedaan.

Samen met collega’s van andere afdelingen proberen we deze systemen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van gebruikers, en de steeds veranderende eisen die op onze organisatie afkomen. Daarnaast moeten we klaarstaan voor eventuele verstoringen en vragen vanuit de organisatie. Veel te doen dus, en lekker afwisselend.

En hoe is het werken bij EOC t.o.v. andere organisaties? Ik heb in het verleden bij diverse organisaties gewerkt, dus ik kan daar wel iets over zeggen. Qua sfeer en collegialiteit staat EOC bovenaan het lijstje van alle bedrijven waar ik heb gewerkt! EOC is niet al te groot, dus ken je de meeste collega’s persoonlijk. Er is een open sfeer: op alle niveaus zijn de mensen open en benaderbaar. En naast de goede arbeidsvoorwaarden die EOC biedt kan ik dus zeggen: EOC is een GOOD PLACE TO WORK!

< Terug naar 'Werken bij'


Gert Vlot
EOC IT

Contact

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met HR:


 
  Rolinde Timmerman-Tabak
r.timmerman @eoc.nl
088 6699581
 

 
  Marit Santing
m.santing@eoc.nl
088 6699591