Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Hoe is het om te werken bij EOC?

Leuk dat ik mij hier mag voorstellen als medewerker van EOC Onderlinge Schepenverzekering!

Inmiddels werk ik al weer ruim 5 jaar voor dit erg leuke bedrijf, met een redelijk complexe functienaam: senior full stack developer. Dat dit binnen de IT afdeling valt zal u waarschijnlijk niet verbazen. Feitelijk betekent het dat we bouwen aan de diverse applicaties van EOC. Onze belangrijkste applicatie hebben we volledig zelf gebouwd en behelst de modules CRM, Verzekeringen (offerte-, polis-  en schadeadministratie) en Financiën, met behulp van .NET (Win Forms).

Momenteel zijn we druk bezig met de verdere doorontwikkeling van onze portalen, waarvoor we Mendix gebruiken (no code platform). Uiteraard doen we dat samen met de business met behulp van een scrum/agile werkwijze.

Op vele vlakken zijn we als IT en als bedrijf in ontwikkeling en beweging. Het werk als IT-er is heel leerzaam en afwisselend, binnen een goed gebalanceerd en professioneel team van ongeveer 8 medewerkers.

Persoonlijke warmte en aandacht is daarbij iets wat in het DNA van het bedrijf zit. Zelf trek ik vaak de vergelijking met een grote familie en zo voelt dat ook oprecht!

Mocht je op 1 of andere manier geïnteresseerd zijn kom gerust eens langs voor een kopje koffie en een praatje!

< Terug naar 'Werken bij'


Harro
EOC IT

Contact

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met HR:


 
  Rolinde Timmerman-Tabak
r.timmerman @eoc.nl
088 6699581
 

 
  Marit Santing
m.santing@eoc.nl
088 6699591