Dé specialist in scheepsverzekeringen

Visserij verzekering bij gespecialiseerde scheepsverzekeraar

Bent u werkzaam in de visserij en wilt u een verzekering afsluiten voor uw visboot? Dan laat u zich bij voorkeur verzekeren door een gespecialiseerde scheepsverzekeraar met verstand van visboten en de visserij. Bij EOC dus! Honderden vissers gingen u voor en sloten hun visboot verzekering af bij EOC.

Visserij verzekering met scherpe premie


 Bij EOC is uw schip uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie! EOC is een echte onderlinge verzekeraar en kent geen winstoogmerk. De leden en verzekerden van EOC betalen premie op basis van kosten en schade. Lage premies zijn niet het enige dat telt bij een visboot verzekering. Ook een snelle schadeafhandeling is belangrijk in de visserij. EOC is een verzekeringsmaatschappij die snel handelt in geval van schade. Onze eigen experts staan 24 uur per dag voor u klaar.

De voordelen van EOC visserij verzekeringen op een rijtje:


  • P&I-verzekering, bijvoorbeeld voor aansprakelijkheid bij letsel of overlijden;
  • Laag eigen risico bij schade aan nautische- of communicatieapparatuur;
  • 'EOC Scheepsrecht': rechtsbijstandverzekering voor juridische ondersteuning van het scheepvaartbedrijf en voor gezinsrechtbijstand.

EOC biedt, zoals u ziet, het beste totaalpakket aan visboot verzekeringen en specialistische service. De aan ons toevertrouwde (bedrijfs)risico’s in de visserij zijn in goede handen.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze visserij verzekeringen: 088-6699535, of vraag online een offerte aan om uw visboot te verzekeren. U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen: beroepsvaart@eoc.nl 

EOC is een rechtvaardige onderlinge.