Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Hightech innovaties voor uw schip

De krachtige systemen van Shipping Technology maken uw schip klaar voor de toekomst met slimme applicaties die de performance en veiligheid verbeteren. Leden van EOC krijgen maar liefst 50% korting op een abonnement.

Bij EOC werpen wij voortdurend een blik op de toekomst van het varen. Ontwikkelingen zoals zelfvarende schepen, aangedreven door kunstmatige intelligentie, komen in rap tempo dichterbij. Lees bijvoorbeeld de interviews en artikelen die wij daarover schreven op ons Varende Vrienden-blog. De voordelen van zulke technologie zijn legio, óók wat betreft de veiligheid van uw schip en de afhandeling van schades bij een incident.

ST BRAIN

Shipping Technology werkt vanuit de ST BRAIN, hun basisproduct. Dit systeem biedt real-time en historische inzichten in de prestaties van uw schip, zowel aan boord als op afstand. Het verzamelt alle gegevens van uw nautische systemen, zoals radar, rivierpiloot, motormanagement, GPS, en zelfs camerabeelden en opnames via de marifoon. Deze data worden door het systeem gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard, zodat u inzicht krijgt in waar u de prestaties verder kunt optimaliseren.

Daarnaast zijn er aanvullende modules met diverse mogelijkheden, waaronder aanvaringsdetectie die uw kapitein een waarschuwing geeft wanneer er een aanvaring dreigt, fleetmanagement en het berekenen van uw CO2 en NOx emissies (ecologische voetafdruk). De ST BRAIN is daarnaast volledig voorbereid op toekomstige applicaties voor semi-autonome vaart.

Hoe werkt het?

Met de korting van maximaal 50% op het basisabonnement van Shipping Technology willen wij het gebruik van innovatieve systemen als deze stimuleren. Onze verwachting is dat zij helpen bij het voorkomen van incidenten en bij het sneller afhandelen van schades. Daar heeft iedereen voordeel van! Wilt u gebruikmaken van deze korting? Ga dan naar de website van Shipping Technology en vermeld bij het afsluiten van een abonnement dat u lid bent van EOC. Zij regelen de rest.

Gebruik maken van deze korting?

Wilt u gebruikmaken van deze korting? Ga dan naar de website van Shipping Technology en vermeld bij het afsluiten van een abonnement dat u lid bent van EOC. Zij regelen de rest.

Naar de website