Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Beroepsvaartverzekeringen

Uw beroepsvaartuig zorgt ervoor dat het werk gedaan wordt. Wilt u uw bedrijfscontinuïteit garanderen? Sluit een beroepsvaartverzekering af bij EOC. Want tijd is geld. Onze experts staan bij schade dan ook 24/7 voor u klaar.

Voor wie?

Als u gevestigd bent in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland dan kunt u bij EOC een beroepsvaartverzekering (inclusief P&I, inboedel, ongevallenverzekering, bedrijfsaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen) sluiten. Uw beroepsvaartuig moet dan wel in één van deze landen zijn teboekgesteld. 

Voor elk type schip

EOC heeft jarenlange ervaring met de schepen in uw bedrijfstak. We weten wat er nodig is voor elk type schip. Zo brengt een kraan of vistuig aan boord specifieke risico’s met zicht mee. Hier spelen we graag op in met een verzekeringsadvies  op maat.

Waar u bij EOC nog meer op kunt rekenen

  • Gratis aansprakelijkheidsverzekering particulier (AVP)
  • Gratis collectieve ongevallenverzekering inclusief dekking voor stagiaires, uitzendkrachten, zzp’ers en vrijwilligers
  • Gratis advies + antwoord op al uw technische vragen
  • Gratis dekking op de ‘Tijdverliesverzekering basis’ en de ‘Stremmingsverzekering’ voor motorvrachtschepen, motorbeunschepen, motortankschepen, sleepschepen, duwbakken, sleepboten en duwboten. Tegen een betaling van premie is het mogelijk om deze verzekeringen uit te breiden.
  • Al uw verzekeringen (zakelijk en privé) mogelijk onder een dak
  • 50% korting op het basisabonnement van Shipping Technology bij het gebruik van hun systemen.

Vragen over uw verzekering

Beroepsvaart: bel 088 – 669 95 35 of mail naar beroepsvaart@eoc.nl.

Vragen over schade

Heeft u een vraag over een schade?
Beroepsvaart: bel 088 – 669 95 55
Schade melden doet u direct online via onze website.

Rechtsbijstandverzekering 'EOC Scheepsrecht'

U staat er misschien niet gauw bij stil, maar ook met uw schip kunt u terechtkomen in een juridische procedure. Wat gebeurt er als een reparatie onjuist is uitgevoerd? En wie is schuldig na een aanvaring? Verzeker uzelf voor rechtsbijstand.

Het voordeel voor u
Als u een beroepsvaartverzekering bij EOC heeft afgesloten dan kunt u een rechtsbijstandverzekering aanvragen. Onze juridische experts staan u bij in elk zakelijk of persoonlijk conflict. Zo hoeft u de juridische kosten niet uit eigen zak te betalen en wordt u niet ‘verrast’ met onvoorziene kosten.

EOC: 8.3 van ondernemers

Ondernemers laten hun vrachtschip graag verzekeren bij EOC. Zij beoordelen onze scheepsverzekeringen en de bijkomende serviceverlening met een 8,3.

Vraag een offerte aan

Vul uw gegevens en de gewenste dekking in. Onze experts sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe. Zo geregeld!

Aanvragen

Waarom EOC?

  • 24/7 bereikbaarheid bij schade
  • Snelle schadeafhandeling
  • Maatwerkadvies door eigen experts