EOC Voortvarend Verzekerd

Fusie en partners

De algemene ledenvergaderingen van efm en Oranje hebben 9 mei 2014 hun akkoord gegeven voor de fusie van beide organisaties tot EOC (efm Oranje Combinatie) Onderlinge Schepenverzekering U.A. De twee maatschappijen werkten al sinds 2009 al op een aantal vlakken samen. In 2013 kwam de toestemming om de fusie voor te bereiden.

Het is gebleken dat Vereniging Oranje en efm veel gemeen hebben. Beide maatschappijen willen hun leden een goede service, lage premies en uitmuntende voorwaarden bieden. Verscherpte regelgeving en toenemende concurrentie in de markt gaf de overtuiging dat een fusie de beste oplossing is om die voordelen ook in de toekomst te kunnen garanderen.

Oranje en efm zijn door hun achtergrond (een onderlinge waarborgmaatschappij) ideale partners:

•    Beide zijn financieel solide;

•    Beide hebben eenzelfde zienswijze over de rechtsvorm voor een verzekeraar;

•    Ze verschillen qua grootte en samenstelling niet veel;

•    Beide kennen een no-nonsense cultuur.

Naast het kantoor in Meppel, heeft EOC een vestiging in Zwijndrecht. Dit waarborgt een goede bereikbaarheid. Daarnaast heeft EOC een eigen expertisedienst, die door de landelijke spreiding op een goede en snelle wijze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Alle benodigde technische kennis is in “eigen” huis aanwezig.

EOC streeft ernaar de beste onderlinge schepenverzekeraar te zijn met het beste totaalpakket aan scheepsverzekeringen en specialistische service.
  • Sinds 1837
  • Uitstekende voorwaarden
NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media