EOC Voortvarend Verzekerd

Onze bootverzekeringen

Wilt u een bootverzekering afsluiten bij een gespecialiseerde verzekeraar? Laat dan uw boot verzekeren bij EOC! Of het nu om een pleziervaartuig, woonboot, passagiersschip of beroepsvaartuig gaat. EOC is dé onderlinge specialist in scheepsverzekeringen sinds 1837.

Goede verzekering voor uw boot

EOC is al 180 jaar gespecialiseerd in bootverzekeringen. Onze medewerkers hebben grote vakkennis en veel ervaring. Heeft u een boot verzekering nodig voor een beunschip of een ander beroepsvaartuig, dan weten EOC-medewerkers precies tegen welke (bedrijfs)risico's u zich moet indekken. Wilt u een woonark, woonboot of woonschip verzekeren, dan bieden wij u een passende bootverzekering. Wij spreken de taal van het water. Net als u.

Goedkoopste bootverzekering met complete dekking

EOC is een echte onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk. Daarom kunnen wij u een voordelige verzekering voor uw boot aanbieden, met een complete dekking. EOC kent niet alleen uitstekende verzekeringsvoorwaarden en lage premies, maar is in geval van schade ook 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. Met een bootverzekering van EOC, kiest u voor een ervaren en betrouwbare specialist in bootverzekeringen die een slagvaardige schadeafhandeling kent.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze bootverzekeringen. Voor beroepsvaart: 088-6699535 of beroepsvaart@eoc.nl. Voor pleziervaart: 088-6699545 of pleziervaart@eoc.nl. U kunt ook online een offerte aanvragen.

  • Marktleider
  • Betrouwbare specialist
  • Meer dan verzekeren

Officieel partner

NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media