EOC Voortvarend Verzekerd

Chartervaart en passagiersvaart verzekeringen

Motorpassagiersschip

Motorpassagiersschip

Zoekt u de beste verzekering voor uw kostbare bezit en uw gasten? U wilt uw motorpassagiersschip op maat verzekeren? Kies dan voor EOC. Waterdicht verzekerd!

Meer informatie Offerte aanvragen

Zeilend Charterschip

Zeilend Charterschip

Wilt u uw zeilend charterschip op maat verzekeren en wilt u niet voor verrassingen komen te staan bij schade of inbraak? Kies dan voor EOC.

Meer informatie Offerte aanvragen

Sportvisserij

Sportvisserij

U weet als ervaren schipper waar voor uw gasten de meeste vis te vangen is. Bij EOC haalt u de beste verzekering voor de laagste prijs binnen.

Meer informatie Offerte aanvragen

Stilliggend horecaschip

Stilliggend horecaschip

Zoekt u een scheepsverzekering op maat, afgestemd op uw permanent afgemeerde horecabedrijf? Dan bent u bij EOC aan het juiste adres. 

Meer informatie Offerte aanvragen

Wilt u een chartervaart verzekering voor uw gemotoriseerde passagiersschip of zeilend charterschip? Bij EOC vindt u de passagiersvaart verzekeringen die u zoekt.

EOC chartervaart verzekering

Varen met passagiers of sportvissen met gasten vraagt om solide passagiersvaart verzekeringen. U wilt blindelings kunnen vertrouwen op uw verzekeringsmaatschappij. Van EOC kunt u kwaliteit en optimale service verwachten. Wij zijn al 180 jaar dé onderlinge specialist in scheepsverzekeringen en kennen de ins en outs van de charter-en-passagiersvaart. Wij verzekeren niet alleen motorpassagiersschepen en zeilende charterschepen, maar bijvoorbeeld ook permanent afgemeerde horecaschepen. Naast WA- en cascoverzekeringen van hoge kwaliteit, heeft EOC een uitgebreid pakket aan eerlijk geprijsde aanvullende diensten.

Voordelen van EOC passagiersvaart verzekeringen

EOC is een onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk. Dat betekent dat u nooit meer betaalt voor uw chartervaart verzekering dan strikt noodzakelijk is. Daarnaast heeft het nog een aantal belangrijke voordelen om uw passagiersschip of visboot te verzekeren bij EOC:

  • Uitstekende, door uw collega’s opgestelde, verzekeringsvoorwaarden;
  • De beste aanvullende rechtsbijstandverzekering ‘EOC Scheepsrecht’;
  • Specifieke kennis van de charter-en-passagiersvaart en jarenlange ervaring.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze charter- en passagiersvaart verzekeringen: 088-6699535, of maak online een afspraak met een van onze relatiebeheerders. U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen: beroepsvaart@eoc.nl.

Officieel partner

NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media