EOC Voortvarend Verzekerd
EOC

Scheepsverzekeringen voor vrachtschip en passagiersschip

Een scheepsverzekering afsluiten bij een verzekeraar met verstand van uw schip en bedrijfstak? Kies dan voor de gespecialiseerde scheepsverzekeraar EOC.

Onderlinge specialist in scheepsverzekeringen

EOC is dé onderlinge specialist in scheepsverzekeringen. U kunt bij ons terecht voor:

  • scheepsverzekeringen voor de beroepsvaart en pleziervaart;

  • passagiersschip verzekeringen;

  • en de scheepsverzekering van uw woonark of woonboot.

Als echte onderlinge hebben wij geen winstoogmerk. Dat betekent dat wij u de meest complete dekking kunnen bieden, tegen de laagste premie. De leden en verzekerden van EOC betalen een premie die alleen afhangt van de schade en de kosten. Niet meer en niet minder.

Passagiersschip verzekeren

EOC is gespecialiseerd in scheepsverzekeringen. Als u bij ons een passagiersschip verzekering afsluit, weet u zeker dat u goed gedekt bent. Onze experts kennen de charter- en passagiersvaart als geen ander en weten precies tegen welke (bedrijfs)risico's u zich moet indekken. Bij ons kunt u niet alleen een varend passagiersschip laten verzekeren, maar bijvoorbeeld ook een scheepsverzekering op maat afsluiten voor uw permanent afgemeerde horecaschip.

Vrachtschip verzekeren

Een scherpe premie voor uw vrachtschip verzekering is mooi meegenomen, maar een goede service en snelle schadeafhandeling zijn net zo belangrijk. Tijd is geld. Als uw schip stil ligt, heeft u geen inkomen. De experts van EOC staan 24 uur per dag klaar om u te helpen, zodat u snel weer in bedrijf bent. Ondernemers laten hun vrachtschip graag verzekeren bij EOC. Zij beoordelen onze scheepsverzekeringen en de bijkomende serviceverlening met een 8,3.

 Persoonlijke betrokkenheid

Eerlijke voorwaarden

Geen winstoogmerk

NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media