Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

Veilig het water op met EOC

Wat zou het mooi zijn als er nooit meer een pechgeval, inbraak of aanvaring op het water voorkomt. Helaas is dat niet haalbaar. Daarom doen wij er bij EOC alles aan om de kans op schade te minimaliseren. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Varende Vrienden

Eén van de manieren waarop wij helpen is via de Varende Vrienden van EOC. Op dit platform vindt u preventietips en onderhoudslijstjes, die het overzichtelijker maken hoe uw schip goed te onderhouden. Vaak is een kleine handeling namelijk al genoeg om groter leed te voorkomen – en dat is gunstig voor ons allemaal.

Is er een nieuwe ontwikkeling of trend op het gebied van veilig varen? Ook dan leest u het hier. Onze site wordt op sociale media ondersteund en heeft een nieuwsbrief die is afgestemd op uw situatie (beroepsvaart, pleziervaart of wonen op het water).

Ledenvoordeel

EOC deelt echter niet alleen kennis, maar ook korting! Wij werken samen met partners uit de maritieme wereld om onze leden scherpe deals te geven. Het gaat bijvoorbeeld om preventiesystemen, cursussen om veiliger het water op te gaan of onderhoud voor uw schip. Hier de volledige lijst:

Doe er uw voordeel mee!

Direct naar