Dé specialist in scheepsverzekeringen

Mis 'm niet: de online ledenvergadering 2 juni

Net als vorig jaar zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse ledenvergadering online te organiseren. Niet nieuw dus, maar het blijft bijzonder. Dit keer wordt het een digitale ALV vanuit onze vergaderzaal in kantoor Meppel.

De Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen, Raad van Advies en accountant zullen live of via een eerder opgenomen filmpje hun bijdrage leveren. Leden kunnen hun vragen wederom vooraf insturen, zodat ze tijdens de vergadering van behandeld kunnen worden.

Op de algemene ledenvergadering praten wij u bij over de stand van zaken van de maatschappij.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op:

Datum: woensdag 2 juni 2021
Tijd: aanvang vergadering 10.00 uur.

Belangrijke agendapunten

Uiteraard willen we uw tijd achter een scherm beperkt houden, maar we hebben u wel nodig. Belangrijk agendapunt is namelijk de bespreking van het aanpassen van de verzekeringsvoorwaarden. Als goede onderlinge willen we het daar graag samen met u over hebben.

Daarnaast bieden we een kort en interessant webinar aan. Prof. dr. A. van Wijk zal vertellen waarom waterstof als energiedrager ook voor de binnenvaart interessant is, op basis van de vooruitgang die de afgelopen jaren op dit terrein geboekt is. Een absolute aanrader om bij te wonen!

Kortom, log in met de code die u per brief van ons ontvangen heeft en doe mee met de ALV. Meedoen betekent meebeslissen over de koers van EOC!

Aanmelden en inloggen

Om de vergadering soepel te laten verlopen verzoeken wij u vriendelijk uw vragen, mocht u ze hebben, van tevoren via de mail in te dienen. Dit kan naar mevr. Anita Schonewille:  a.schonewille@eoc.nl. Vermeld u hierbij wel uw naam en scheepsnaam. Dit mogen ook vragen zijn die u op voorhand heeft voor onze spreker.

  • Meldt u aan via deze link.
  • U komt op een pagina van EOC. Vul hier de gevraagde gegevens in.
  • Het telefoonnummer dat u ingeeft bij de gevraagde gegevens moet u weer gebruiken op de dag van de vergadering.
  • Twee dagen voor de vergadering ontvangt u een e-mailbericht, op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een “link” om u aan te melden voor de vergadering.
  • Ter beveiliging ontvangt u (na het inloggen) op uw telefoon een sms bericht met code om definitief in de vergadering te komen.

Laatste loodjes

Ook wij als medewerkers van EOC merken dat de rek er wel een beetje uit is. We willen elkaar graag weer live zien en niet alleen via het scherm! Het zijn die beroemde laatste loodjes en die wegen soms zwaar. Nog even volhouden. We hebben er alle vertrouwen in dat we volgend jaar samen in een zaal zitten te vergaderen en discussiëren. Misschien gaat u het online gebeuren nog wel missen. Want een spreker ‘uitzetten’ met een simpele druk op de knop kan dan echt niet meer…

Wij hopen van harte u digitaal te kunnen begroeten, graag tot 2 juni!