EOC Voortvarend Verzekerd

Keuringen en inspecties

Loopt u rond met de vraag door wie u uw schip het beste kan laten keuren, wilt u weten hoe groot de schade aan uw schip is of hoe u aan certificaten voor uw schip komt? Dan bent u bij de experts van EOC Expertise aan het juiste adres. Het zijn vakmensen met jarenlange ervaring in de binnenvaart- en watersportsector. Zij weten uw schip op de juiste waarde te schatten.

EOC heeft beschikking over meer dan tien eigen experts! Daarmee heeft EOC als enige scheepsverzekeraar een landelijke spreiding van experts. Wij hebben samen alle technische kennis in huis om onze leden en verzekerden terzijde te staan.

EOC Expertise verzorgt onder meer keuringen en inspecties, schade-expertises, certificering en technische onderzoeken. EOC Expertise is een dochteronderneming van EOC en werkt voor leden van EOC, maar ook voor andere klanten.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze keuringen en inspecties: 088-6699400 of maak online een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen: info@eocexpertise.nl.

  • Uitstekend advies
  • Eigen experts
  • Certificeringen
NAAR BOVEN

Bezoekadres Meppel

Blankenstein 150
7943 PE Meppel

Tel: 088 - 6699500
Tel buiten NL: +31 (0)522 243600

Postadres:
Postbus 333
7940 AH Meppel

E-mail: info@eoc.nl

Bezoekadres Zwijndrecht

Scheepmakerij 340
3331 MC Zwijndrecht


Volg ons op Social Media