Dé specialist in scheepsverzekeringen

EOC Verzekeringsadvies

Wij merken dat er onder schippers behoefte is aan deskundig advies over risico’s en aanvullende verzekeringen. Het liefst door mensen die zelf veel kennis en ervaring hebben wat betreft schepen en varen. EOC Verzekeringsadvies brengt daarom vanaf nu gratis met u uw risico’s in kaart en helpt om de benodigde aanvullende verzekeringen te bepalen. Ondergebracht bij goede verzekeraars en met de vertrouwde service die u van ons gewend bent.

Deze service is niet alleen voor schippers, maar ook voor werven, botenbouwers en aanverwante bedrijven. Dit doen we omdat wij weten dat het werken met schepen vakwerk en passie is, en dat u dit ook van uw verzekeraar mag verwachten.

In één keer geregeld

EOC heeft al inzicht in uw gegevens en situatie. Zo kunnen we u gericht adviseren over aanvullende verzekeringen. Daarbij staat onze bekende service voorop en krijgt u één contactpersoon voor al uw verzekeringszaken. Goed geregeld!

Verzeker dat wat nodig is

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. EOC Verzekeringsadvies inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? EOC Verzekeringsadvies heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Hierdoor kunt u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s omgaan.

Beroepsvaart

EOC Verzekeringsadvies biedt voor beroepsvaarders:

  • Specifieke autoverzekeringen voor auto’s op een binnenvaartschip
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor schippers
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen voor afloskapiteins
  • Dekking voor schade tijdens laden en lossen
  • Verzuimverzekeringen voor beroepsvaarders

Chartervaart

Organiseert u pakketreizen of evenementen? Sluit dan een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering af.

Wonen op het water

Exploiteert u een bed & breakfast of hotel op uw woonschip? Ook hier adviseren wij u om een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

EOC Verzekeringsadvies, hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij EOC Verzekeringsadvies vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen: van risicoanalyse tot verzekeren. EOC Verzekeringsadvies BV is een dochteronderneming van EOC Scheepsverzekeringen U.A.

Downloads

Adviesgesprek aanvragen?

Meer weten wat EOC voor u kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan door ons een e-mail te sturen of te bellen met 078-6251580.

Aanvragen

Alles onder één dak

  • De best passende polisvoorwaarden
  • Vertrouwde EOC service
  • Uitstekende begeleiding in geval van schade