Dé specialist in scheepsverzekeringen

Breng gratis uw risico’s in kaart

Als EOC merkten we dat er onder schippers behoefte is aan deskundig advies over risico’s en aanvullende verzekeringen. Het liefst advies door mensen die zelf veel kennis en ervaring hebben van schepen en het ermee varen. Als EOC kunnen we nu deze service bieden. Wij brengen gratis met u uw risico’s in kaart en kunnen u de benodigde aanvullende verzekeringen aanbieden. Ondergebracht bij goede verzekeraars en dan wel met de vertrouwde EOC service die u van ons bent gewent.

Naast schippers bieden we deze service ook aan voor werven, botenbouwers en aanverwante bedrijven. Dit doen we omdat wij weten dat het werken met schepen vakwerk en passie is en dat u dit ook van uw verzekeraar mag verwachten.

In één keer geregeld

EOC heeft al inzicht in uw gegevens en situatie. Zo kunnen we u gericht adviseren voor aanvullende verzekeringen. En u blijft vertrouwen op EOC-service en krijgt één contactpersoon voor al uw verzekeringszaken. Goed geregeld!

Verzeker dat wat nodig is

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. EOC Verzekeringsadvies BV inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? EOC Verzekeringsadvies BV heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

Beroepsvaart

EOC Verzekeringsadvies biedt voor beroepsvaarders:

  • specifieke autoverzekeringen voor auto’s op een binnenvaartschip
  • arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor schippers
  • aansprakelijkheidsverzekeringen voor afloskapiteins
  • dekking voor schade tijdens laden en lossen
  • verzuimverzekeringen voor beroepsvaarders

Chartervaart

Organiseert u pakketreizen of evenementen? Sluit een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering af via EOC Verzekeringsadvies.

Wonen op het water

Exploiteert u een bed & breakfast of hotel op uw woonschip? Sluit een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering af bij EOC Verzekeringsadvies.

EOC Verzekeringsadvies BV, het adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij EOC Verzekeringsadvies vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren. EOC Verzekeringsadvies BV is een dochteronderneming van EOC Scheepsverzekeringen U.A.

Downloads

Alles onder één dak

  • De best passende polisvoorwaarden
  • Vertrouwde EOC service
  • Uitstekende begeleiding in geval van schade

Adviesgesprek aanvragen?

Meer weten wat EOC voor u kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan door ons een e-mail te sturen of te bellen met 078-6251580.

Aanvragen